Sylwester na Cracovii zbliża się wielkimi krokami! Ostatnie bilety w sprzedaży

  • Wideo
29.12.2014
Sylwester na Cracovii zbliża się wielkimi krokami! Ostatnie bilety w sprzedaży
Wspaniałe jedzenie z różnych zakątków świata, muzyka ze wszystkich stron kuli ziemskiej oraz międzynarodowe pokazy i lekcje tańca - między innymi takich atrakcji mogą spodziewać się ci wszyscy, którzy spędzą sylwestrową zabawę na Cracovii! Przed nami kolejna szampańska noc, tym razem zabierzemy Was w podróż dookoła świata!

Sylwester na Cracovii tradycyjnie już będzie miał swój temat. W tamtym roku przy Kałuży panowały szalone lata 60, a w tym wszyscy goście udadzą się w niesamowitą podróż dookoła świata! Stoły będą nakryte smakołykami z niemalże wszystkich zakątków ziemi, a gościom będzie przygrywać muzyka, która pozwoli przenieść się w egzotyczne rejony świata! Co oczywiste nie zabraknie również licznych zabaw, konkursów i spektakularnego pokazu fajerwerków! Zabawę od strony muzycznej zapewni gościom zespół Omen Band, którego show jest mieszanką muzyki, tańca i gry światła!

Poniżej prezentujemy sylwestrowe menu:

Kolacja bufetowa od godziny 20:00

(5 stacji z bufetami z kuchni europejskiej)

Kuchnia Włoska

Minestrone

Kurczak ala Pesto

Pieczone żeberka z miodem i ziołami

Gniocci z boczkiem

Na zimno:

Pomidory z octem balsamicznym i cebulą

Satałtka caprese

Sałatka ala Cesar

Mini Pizzerinki

Kuchnia Grecka

Musaka z mięsem

Papryka faszerowana z ryżem i mięsem

Naleśniki ze szpinakiem i serem feta

Na zimno:

Duszone warzywa w sosie pomidorowym

Sałatka grecka

Sałatka z brokułów, czerwonej cebuli i fety, sos jogurtowy

Nadziewane pomidory z papryką i cukinią

Kuchnia Hiszpańska

Picadillo z makaronem

Jambalaya z oliwkami

Paella z kurczakiem i owocami morza

Na zimno:

Kiełba chorizo 3 rodzaje

Tapasy z oliwek

Sałatka z czerwonej fasoli

Pikantne wrapy ( z kurczakiem, tuńczykiem, wegetariańskie)

Dania kuchni polskiej na ciepło po północy

Żurek po Krakowsku

Zupa gulaszowa

Staropolski bigos ze śliwkami

Pieczone kiełbasy z duszoną cebulą

Mix domowych pierogów

Pozostałe europejskie smaki

Wędliny z całej Europy

(salami, prosiciutto, mortadela, wędzone kiełbasy, swojskie szynki, mięsa pieczone, kabanosy)

Deska serów (pleśniowe, wędzone, żółte)

Paluszki z ciasta francuskiego z kminkiem

Canapes na białym i ciemnym pieczywie (mięsne i rybne)

Śledzik na 3 sposoby

Sałatka jarzynowa

Shrimp cocktail

Grisinie z tapasami

Domowy smalec ze skwarkami

Sosy 3 rodzaje (cumberland, chrzanowy, czosnkowy)

Pieczywo mieszane

Bufet słodki

Proffiterole z sosem czekoladowym

Sernik z owocami

Szarlotka

Ciasto czekoladowe

Owoce

Napoje bez ograniczeń

Kawa, herbata

Napoje gazowane (cola, fanta, sprite, woda mineralna)

Soki owocowe

Lampka wina musującego o północy

Wódka Stock 0,5 L na parę

Uwaga: Przy zakupie biletu dokonywany będzie wybór sali, stolika oraz miejsca. Szczegółowa rozpiska znajduje się poniżej:

First Class (parter) - Aby zapoznać się z planem sali kliknij [TUTAJ]

First Class (II piętro) - Aby zapoznać się z planem sali kliknij [TUTAJ]

Biznes Class (I piętro) - Aby zapoznać się z planem sali kliknij [TUTAJ]

Bilety w cenie od 199 zł/os. są do nabycia w naszych punktach sprzedaży:

Siedziba Klubu - recepcja (ul. Wielicka 101)

Poniedziałek-Wtorek: 10:00-16:00

Stadion - recepcja VIP (ul. Kałuży 1)

Poniedziałek-Wtorek: 09:30-17:30

Kompleks rekreacyjny Comarch - recepcja (ul. Życzkowskiego 29A)

Poniedziałek-Wtorek: 07:00-10:00 oraz 16:00-22:00

Kontakt i więcej szczegółów: Katarzyna Drobniewicz katarzyna.drobniewicz@cracovia.pl tel. 660 464 497.